Ideeën? Heel Schermerhorn helpt u ze te realiseren!

Wanneer u onze kerk huurt voor een activiteit die u wilt organiseren, krijgt u niet alleen een prachtig gebouw ter beschikking, maar ook de hulp en inzet en van veel bewoners van Schermerhorn die bij de Grote Kerk betrokken zijn. Zoals het bestuur en onze vrijwilligers die zich zeer betrokken voelen bij Grote Kerk. We denken graag met u mee en zetten ons netwerk in om uw evenement zowel in financiële als in praktische zin mogelijk te maken.

Faciliteiten: alles voor een geslaagde activiteit

Om van uw bijeenkomst of evenement een succes te maken, hebben wij allerlei faciliteiten zelf in huis. In bijgaand overzicht ziet u over welke zaken wij beschikken en tegen welke prijs u deze van ons kunt huren. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles op het afgesproken moment aanwezig en getest is. Heeft u aanvullende wensen? Dan reiken wij u graag contactgegevens aan van verhuurbedrijven met wie wij goede ervaringen hebben.

Organisatie: twee weten meer dan één

Een evenement organiseren is uitdagend, maar vaak zeer tijdrovend. Dan scheelt het als u niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Wij staan u graag met raad en daad bij door onze ervaringen te delen, advies te geven en u onze contacten aan te reiken wanneer u daar behoefte aan heeft. Laat ons weten wat u wilt, wij helpen waar we kunnen.

Onze lokale hofleveranciers:
goed en dichtbij

Wat je van ver haalt is lekker, zo luidt het gezegde. Dat kan zo zijn, maar wij betrekken liever zoveel mogelijk lokale en regionale leveranciers bij het organiseren van activiteiten in de kerk. Of het nu de bloemist is die uw boeket en decoratie verzorgt, de patissier die uw bruidstaart creëert, de fotograaf die uw herinneringen vastlegt of de haar en make-up specialiste die u op uw mooist laat stralen. Groot voordeel hiervan is dat we deze ondernemers persoonlijk kennen en weten wat ze in huis hebben.

Voor het kiezen van een cateraar hebben wij een voorselectie voor u gedaan. U heeft de keuze uit drie cateraars. Alle drie zijn ervaren met het werken in een historisch pand als het onze en hebben ons vertrouwen in gastvrijheid, kwaliteit en zorg voor de locatie.

Toolkit: alles wat u van ons nodig heeft

Een logo voor op uw website, een routekaartje voor op uw uitnodiging, een beknopte beschrijving over ons gebouw: alle teksten, beelden en logo’s die u van ons nodig heeft voor uw eigen publiciteitsuiting kunt u heel gemakkelijk uit onze toolkit halen. Vierentwintig uur per dag, 365 dagen per jaar.