De kosten: mede bepalend voor uw mogelijkheden

Veel mooie, creatieve ideeën worden vaak (deels) niet uitgevoerd door financiële beperkingen. Dat is jammer, vinden wij. Omdat De Grote Kerk een plek wil zijn waar mooie ervaringen en bijzondere indrukken kunnen ontstaan, hanteren wij zeer toegankelijke huurtarieven. Daarnaast denken we graag met u mee om uw activiteit in onze kerk ook financieel mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door u op het spoor van alternatieve financieringsbronnen te zetten of u in contact te brengen met organisaties met soortgelijke plannen, zodat u bepaalde kosten wellicht kunt delen.

Onze huurtarieven: de basis voor uw maatwerk

De Grote Kerk zet graag haar deuren open voor een ieder die er iets wil organiseren. Daarom zult u merken dat onze vaste huurtarieven in verhouding zeer gunstig zijn, wanneer u deze vergelijkt met locaties in de regio. Uw tarief bepalen we in overleg en op grond van het aantal uren en ingehuurde extra’s (bijvoorbeeld brandende kaarsen in de kaarsenkronen, of het uitleggen van de rode loper).

Samen inhuren, samen kosten delen

In de festivalwereld is het al heel gebruikelijk: vlak achter elkaar twee verschillende festivals organiseren en samen de kosten delen van allerlei faciliteiten die je daarvoor inhuurt. Ook wij willen in de Grote Kerk mensen en organisaties samenbrengen, zodat u uw ideeën en dromen waar kunt maken – ook al lijken ze in eerste instantie financieel niet haalbaar. Dus denk gerust groot en laat ons weten wat u zou willen. Wij kijken vervolgens uit naar partijen die (bijna) hetzelfde willen als u.

Aanvullende financieringsbronnen: soms kan er meer dan u denkt

Bij de Grote Kerk organiseren wij al jarenlang mooie activiteiten en evenementen. Uit ervaring weten wij dat er – zeker voor culturele activiteiten – soms alternatieve/aanvullende financieringsbronnen zijn. Wij denken graag met u mee, wellicht kunnen we u op weg helpen.