Optreden Jazz & Soul duo Tanja Even en Reinoud Jongsma

zondagmiddag 24 maart

aanvang 15:00 uur

Kaartjes € 7,50 p.p.

 

Tanja en Reinoud vormen sinds 2012 een enthousiast duo met een hoge dosis Jazz & Soul.

In 2018 waren ze al in Schermerhorn en hebben hier een huisconcert gegeven. Ze brachten daarbij een zeer sfeervol en enthousiast makend Jazz & Soul programma met een keur aan bekende en minder bekende liedjes uit het repertoire van onder meer Cole Porter, Chrisina Aquilera en Thoots Thielemans. Ze zullen dit nu ook doen in onze Grote Kerk. Laat ze stralen en komt luisteren! Maakt het mee!

 

Tanja Even heeft in Amsterdam en Arnhem gestudeerd aan het Conservatorium. Naast haar optredens in musicals inNederland en de VS heeft zij ook lesgegeven op The Academy of the Arts in Pennsylvania. Momenteel heeft zij een praktijk voor zangles aan huis en doceert zij zang op een muziekschool in Eindhoven. Verder leidt zij twee koren en vormt zij een duo met jazzpianist Arno Aerts en Reinoud Jongsma.

 

Reinoud Jongsma heeft piano gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium Amsterdam aan de afdeling improviserend musicus. Later ontwikkelde hij ook zich ook als klassiek pianist. Hij volgt daartoe lessen bij Claudine Carmen Roma en was in 2015 deelnemer aan een Masterclass bij Wibi Soerjadi. Als klassiek pianist treedt hij regelmatig op in huisconcerten en in de Dorpskerk in Bloemendaal.

Hij vormt een duo met een jazzbassist en Tanja.