Op zaterdag 17 mei 2025 van 10:00 – 16:00 uur organiseren we in de Grote Kerk Schermerhorn een duurzame textielbeursbeurs: Hoe duurzamer je kleding, hoe beter voor de planeet!

Er komen workshops en lezingen over het thema. Je kan leren hoe je kleding kunt pimpen en de mogelijkheid bestaat ook om kleding ter plekke op te laten knappen en te repareren. Een rits kapot? Koop een nieuwe rits en laat die in die broek zetten. Gat in de knie gevallen? Wij weten een oplossing. Ook kan kleding geruild worden. De entree is gratis.

Wij zoeken naar jou als je het leuk vindt om actief mee te denken bij de voorbereiding van deze beurs. Ben je handig met een naaimachine? Kan je een workshop geven over kleding versieren? Meedenken is ook meedoen op de dag zelf. Als je geen workshops kan geven maar wel ideeën hebt, ben je ook van harte welkom! Laten we er een mooie maar vooral duurzame dag van maken!

Heb je zin om mee te denken? Meld je dan aan bij programma@grotekerkschermerhorn.nl graag met je naam en telefoonnummer en de ochtend, middag of avond waarop je beschikbaar bent voor overleg, wij nemen dan contact met je op!