Hoe duurzamer je kleding, hoe beter voor de planeet!
Dit is je kans om te horen hoe je langer, dus duurzamer, met je kleding om kan gaan. Jaarlijks worden er heel veel kleren weggegooid en dat is een slechte zaak voor onze planeet. Daarom organiseren we een kledingbeurs met als thema ‘Duurzaam omgaan met kleding’.
Er komen workshops en lezingen over het thema. Je kan leren hoe je kleding kunt pimpen en de mogelijkheid bestaat ook om kleding ter plekke op te laten knappen en te repareren. Een rits kapot? Koop een nieuwe rits en laat die in die broek zetten. Gat in de knie gevallen? Wij weten een oplossing. Ook kan kleding geruild worden.

Wij zoeken naar jullie als je het leuk vindt om mee te helpen bij deze dag.
Ben je handig met een naaimachine?
Kan je een workshop geven over kleding versieren?
Meld je dan aan bij programma@grotekerkschermerhorn.nl