Een gezellige middag was er voor iedereen bij de presentatie van Marleen en haar collega Clarine die werken voor de sociale steungroep Reakt. Reakt is onderdeel van de Parnassiagroep, de Geestelijke Gezondheidszorg Groep in Noord-Holland. Marleen en Clarine werken vooral op straat, waar zij vanuit ‘presentie’ of ‘aanwezigheid’ een brug probeert te slaan tussen de daklozen en de hulpverlening. Wij hopen dat er in de toekomst nog veel meer gezellige en informatieve middagen zoals deze zullen volgen!
Nieuw! Bijeenkomsten die regelmatig terugkeren, ook in 2024. Een serie samenkomsten waarin iemand iets vertelt of laat horen, en anderen luisteren, vragen stellen of er samen verder over doorpraten. Het Team Programmeren roept iedereen die iets moois of interessants te vertellen heeft op zich te melden. Heb je een bijzondere reis gemaakt? Of een speciale hobby of een buitengewone deskundigheid op een bepaald gebied? Of wil je misschien een keer een muziekoptreden doen in de kerk? Alleen, of samen met iemand? Er staat een vleugel in de kerk, en er is een breed TV-scherm waarop van alles geprojecteerd kan worden…Meld je aan bij het Team Programmeren (programma@grotekerschermerhorn.nl) en zij nemen contact met je op.