Met het openen van een heus KerkCafé begin dit jaar hoopt de kerk een plek te kunnen bieden waar men nog binnen kan wandelen voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee om samen te komen. Tijdens de zomermaanden hebben wij tot onze vreugde al veel omwonenden, wandelaars, fietsers en andere geïnteresseerden mogen verwelkomen.

In dit KerkCafé worden naast verschillende soorten koffie en thee ook frisdrank en voor de kleinsten limonade verkocht. En natuurlijk kan een lekker appeltaartje een ander gebakje, koekje of snoepje erbij niet bij ontbreken. Er is zelfs een plekje gereserveerd voor souvenirs, boeken en leuke aandenken die u tijdens aan uw bezoek kunt aanschaffen.

Tijdens een bezoek is er ook de mogelijkheid om de kerk te komen bewonderen. Gewoon even door de kerk slenteren of door middel van het lezen van de informatieborden of het luisteren van de audiotour.

De kerk wil graag de functie als KerkCafé het gehele jaar behouden en is daarom vanaf dit najaar tijdens het winterseizoen ook op de meeste zondagen geopend van 11:00 – 16:00. Wanneer er concerten plaatsvinden hebben wij gewijzigde openingstijden. Checkt u van tevoren nog even onze agenda op de website, aan de kerkmuur of op facebook.

 

Heel graag tot ziens!